fredag 29. november 2013

Mmmmmmm... Sjokolade! DT-bidrag for Papirdesign.


Hei igjen!

Nå er det snart jul, og hva er vel bedre en å få eller gi sjokolade? Jeg elsker sjokolade! Da er Sjokoladepapiret fra Papirdesign midt i blinken! Til denne esken har jeg brukt forsiden og baksiden på mønsterarket.
Malen har jeg funnet på nettet, og er laget av ei svært dyktig dame som heter Tara Brown. Til "Sjokoladedrøm-arket" passer den esken helt perfekt synes iallefall jeg.
---------

Hi!

I'ts almost christmas, and chocolate is the perfect gift. I love chocolate! The pattern paper from Papirdesign called "Sjokoladedrøm" is amazing, and perfect for decorating this box. The template for this box is made by the talented lady, Tara Brown.





Innsiden av esken. Det er her herlighetene skal ligge ;-)
-------
This is the inside of the box.


Litt detaljer av lokkene.
--------
Some details.




Materialliste

PD 13846 - Julehilsen /Sjokoladedrøm
PD 12702 - Naturligvis /Stein
Hvite og brune roser
Brune halvperler

Håper dere får ei god helg!
--------
I wish you all a lovley weekend.
Love from

Kreativ klem fra
Cathrine :-)

søndag 24. november 2013

Inkido dt-call 2014

Hei!

Inkido har DT-call og jeg tenkte å hive meg med :-)
I denne anledningen har jeg laget noen helt nye prosjekter med de nydelige mønsterarkene til Inkido. Jeg har stor svakhet for disse papirene, og handler meg skakk når det kommer nye kolleksjoner. De passer perfekt til min stil som stort sett er vintage, shabby chic, romantisk og "more is less" Jeg kan også å lage helt enkle prosjekter, men det skjer ikke så alt for ofte ;-)
Jeg er så uendelig heldig at jeg får lov til å designe for Papirdesign og Trel, og har lyst på enda flere utfordringer :-)
-------
Inkido has a DT call, and i really want to participate. This would be a great opportunity to create projects whit talented designers and beautiful pattern papers. For this occasion I desided to create something new. I just love Inkido and all theire products! They are perfect for my style that mostly is vintage, shabby chic, romantic and "more is less". I do create clean cards also, but not often ;-)
I'm a designer for Papirdesign and Trel and grateful for that. I'ts a pleasure and honnor to be able to work whit PD and Trel, and now I'm searching for new opportunities to share my hobby whit others :-)


Her har jeg laget en gavepose. Superkjekt å ha slikt liggende til jul, og ekstra gøy å gi bort gaver når jeg har laget innpakningen selv. 
Her har jeg brukt Inkido's juleserie som heter "Forever Santa".

-------

This is a giftbag that I created whit Inkido's christmas-collection called "Forever Santa"
Giftbags always come in handy for christmaspresents :-)







Her har jeg laget et julekort fra samme serie.
-----
This is a christmas-card from the same collection.





Her har jeg laget tre små pilleesker. Disse er søte å gi bort med en liten gave i. Kanskje mamma eller en god venninne kan få et smykke i gave i år? Igjen, praktisk å ha til jul.
Til disse eskene har jeg brukt årets kolleksjon som heter "Happy Christmas".
-----
I made these little boxes for small gifts. Maybe I should give my mum or best friend a necklace? 
For these boxes I've used the collection called "Happy Christmas"




Jeg har blitt anmodet om å vise fram noen av kortene mine som aller best viser stilen min, så her kommer noe av det jeg har laget tidligere.
-----
I've been asked to show some of my earlier posts that represent my style, so here we go ;-)
























Jeg elsker å "rømme" inn på scrapperommet mitt, og blir der som oftes leeeeenge. Nå har jeg nye prosjekt pågang. Ønsk meg lykke til, og husk at den som intet våger, intet vinner.

Håper vi sees snart :-)
-----
I love my craftroom, and can stay there forever. Now new projects are waiting. Wish me luck! And remember; if you dont try you will achieve nothing.

I hope to see you soon :-) 
Love from

Kreativ klem fra

Cathrine 

søndag 3. november 2013

Engler ♥ Lykke. DT-Bidrag for Papirdesign


Hei igjen!

I helga var jeg på scrappetreff, og gjett en gang om jeg kosa meg ;-) Det er så gøy å møte andre scrappere, skravle, le, spise gotterier, drikke et glass vin eller to, og ikke minst scrappe :-D 
Og skrapping ble det, så i dag skal jeg vise dere et av kortene jeg laget den helgen. Her har jeg brukt  min absolutte englestempelfavoritt "To Engler". Har sagt det før, og sier det igjen; Papirdesigns bildestempel er utrolig bra! Her har jeg stemplet på baksiden av en vanlig Bazzil-kartong, og resultatet blir alltid perfekt. Hver eneste detalj kommer kjempegodt fram, og det liker jeg! 








Materialliste:

Små blomster
Miniroser
Roser
PD 13747 Lykke- Søte små fugler
PD 13746 Lykke- Rosa Pioner
Stempel- To Engler
Chipboard- Hjerter i Rosa
Halvperler

Håper dere fikk litt inspirasjon av meg og Papirdesigns nydelige produkter. God og kreativ helg til dere fra Cathrine.