fredag 23. august 2013

Konfirmasjonskort. Dt bidrag for Papirdesign.


Hei!
I dag tenkte jeg å vise dere et konfirmasjonskort med pengelomme. Her i Bodø er det konfirmasjon i helga og dette er et bestillingskort.
Til kortet har jeg brukt et av mine absolutte favorittark fra Papirdesign. Har en følelse av at jeg gjentar meg selv her, men med så utrolig mange søte, fine, vakre, barske, tøffe og kule ark jeg får kose meg med blir det fort flere favoritter ;-) Dette arket heter "Søte små fugler" og er hentet fra den fantastiske Lykkeserien.

---------

Hi, Cathrine here to show you one of my latest card. I made this whit a pattern paper called "Søte små fugler" from the "Lykke" series. This is really one of my absolut favorite paper from Papirdesign!




Litt detaljer. Har pyntet med store og små roser, rosenknopper og gardenia.
--------
Some details. I've used different sized roses, rosebuds and gardenia.


 Motivet er fra utklippsarket "Piker"
Blondene er fra den Rosa, og den Hvite båndpakken til Papirdesign. Vimplene er klippet for hånd og er klippet ut av en liten rest av arket "Rosa pioner"

---------
The motive is from the cutsheet "Piker". The laces is from different packages of ribbons. The pennants is handcut from the pattern paper called "Rosa pioner"



Her er en titt inni kortet og her ser dere pengelomma. Det er sikkert mange måter å lage dette kortet på, men jeg gjør det slik. Her har jeg brukt stemplet "Å være ung"

----------
Inside the card I've created a money pocket. The stamp is called "Å være ung"



Så et lite tips 


Her til venstre ser dere rosenknoppene til Papirdesign. Til høyre er også rosenknopper, og disse er nye. De er litt mere utslått en de andre, og har i tillegg en liten "perle" i midten. De er så utrolig søte! Gled dere til de kommer.


Of this rosebud I made a little sweet flower by bending the petals gently aside. I've used this kind of flower on my card.


Da jeg så den lille perlen i midten tenkte jeg at det måtte gå an å utvide rosebladene med fingrene mine. Og det gjør det :-) Bare dra bladene forsiktig fra hverandre, trykk litt, og åpne roseknoppen opp. Vips; to blomster i en!


Slik ble resultatet :-) De ser nesten ut som hvite forglemmeiei. Disse søte blomstene har jeg brukt flere plasser på kortet mitt.

Håper jeg har bidratt med inspirasjon, og ønsker dere alle ei kreativ og god helg.

Big hugs!

Klem fra Cathrine.

fredag 9. august 2013

Enjoy your journey


Hei alle sammen :-)

I dag er det min tur til å vise dere det jeg har laget siden sist. Min eldste sønn reiser ut i verden for å gjøre egne erfaringer. Det er rart å tenke på at han har blitt så stor... I den forbindelse lagde jeg en gavepose. Denne tenkte jeg å vise dere her. 

Hi everyone!

Today it's my turn to show you what I've been creating. This is a giftbag for my oldest son that's about to start his own great journey in life. 



Dette arket til Papirdesign er et av mine favoritter, og heter "Turkis"
 ❤
Stemplet heter "Victor". Jeg har alltid brukt å "sloss" med fotostempel, men Papirdesigns fotostempel er kanonbra!

The pattern paper is called "Turkis" and the stamp is called "Victor"


Blonden er fra  båndpakken som heter "Blå og Grønntoner"

The ribbon is from a package called "Blå og grønntoner"


"Bilderammen" kan snus og vendes på. Det henger nemlig løst som en pakkelapp. På baksiden tenkte jeg å skrive noen gode ord til gutten min ;-) Lokket til eska kan lukkes med magnet.

I can twist and turn the frame in front of the card. This way I can write my son a little note ;-) The lid is closed whit a magnet. 


Jeg ønsker dere alle ei super helg. Kos dere masse, lek og vær kreativ :-)

I wish you all a great and creativ weekend :-) 
Love

Stor klem fra Cathrine.