fredag 26. juli 2013

Bestevenner, DT-bidrag for Papirdesign


Heisann, og god sommer :-)

I dag er det min tur å vise dere et kort. 
Mønsterpapirene jeg har brukt for å lage dette kortet er 
"Søte små bein"og "Bamsefar rosa" fra Hermann og Emilie serien. Arket med små rosa blomster heter "Søte små fugler" og er fra Lykkeserien. Jeg har ganske nettopp begynt å prøve meg på fargelegging med Promarkers. Dette er den spede begynnelse, og ganske skremmende å dele da det finnes så mange dyktige fargeleggere der ute. Men en plass må da en stakkars scrapper begynne ;-) Hatten til motivet mitt er dekket med "Søte små fugler"mønsterark. Stemlet på taggen er fra stempelplaten som heter "Små ord". Jeg som er kortlager elsker denne stempelplaten! Ordene er akkurat passe store til kort. Ellers har jeg pyntet med peoner, diverse roser og ulike blonder
-------

Hi everyone :-)

My card today is a card made for å special friend, so the stamp is saying "Bestfriend". To make this card I've used pattern paper called "Søte små bein", "Bamsefar Rosa" and "Søte små fugler". I've just startet to use Promarkers, so I hope I gradually get better.... The hat of my motive is covered whit the pattern paper called "Søte små fugler". The card is also decorated whit peonies, roses and different laces.




Ønsker dere alle en super helg!
-------
Have a nice weekend!
 Love

Kreativ klem fra Cathrine ❤

lørdag 20. juli 2013

Romantisk kort ❤ DT bidrag for TreL


Hei, Cathrine her.

Det har kommet masse nye ark fra Ruby Rock It. Serien heter Bella! Ja`dore, og er fylt til randen av kjærlighet ;-) 
Kortet mitt er bygd opp lag på lag. Kantene er svertet og sydd med symaskin. Jeg har også noen lag med osteklut og bølgepapp. Pappen er malt med gesso og svertet. Jeg bruker stort sett Distress Ink "Walnut stain" til sverting. Den ser veldig mørk ut, men med den geniale  Blending tool blir resultatet veldig bra. 

Arkene jeg har brukt fra Ruby Rock It heter "Love Birds""Love Letters""Lace" og "Framework". Jeg har pyntet med Primaroser. De gule store rosene heter "Interlude Yellow" og  de små heter "Mini Sachet Sunrise". Den brune sløyfa er Seam binding bånd farget med Distress Ink. Den hvite blondekanten er fra Papirdesign og heter "blonder 4".



Kos dere og vær kreativ :-)

Stor klem fra Cathrine.

fredag 19. juli 2013

Lag et kort med bare et ark!


Heisann!

Fikk dette lekre arket fra Kaiser Crafts supersøte babyserie. Oppgaven fra Linda var å lage et kort ved å kun bruke dette arket. Arket koster kun 9,- så uten ekstra blomster, blonder, pynt og annet stæsj blir det et rimelig kort å lage. Slik ble mitt resultat.



 Håper jeg har inspirert dere til å forsøke dere på et enkelt kort uten så mye ekstra utstyr. Kortet  blir ganske søtt alikevel :-)

Klem fra Cathrine!

lørdag 13. juli 2013

Et rosa kort. DT- bidrag for Papirdesign


Hei igjen!

I dag tenkte jeg å vise dere et søt rosa kort jeg lagde her om dagen. Motivet er hentet fra et av Papirdesigns klippeark som heter "Piker". Det ene mønsterpapiret heter "Søte små fugler",  og er hentet fra Lykkeserien. Det prikkete papiret heter "Søte små bein",og er hentet fra Herman og Emilie-serien.
---------

Hi crafters!

Today I'll show you a sweet little card I made few days ago. The motive is from one of Papirdesigns cuttingpapers called "Piker". The pattern paper from the "Lykke"- collection is called "Søte små fugler", and the dotted paper from the "Herman og Emilie"- collection is called"Søte små bein".




Ønsker dere alle ei flott og kreativ helg!

Klem

I wish you all a nice and creative weekend!

Love

Fra Cathrine

fredag 12. juli 2013

Romantisk posekort. DT- bidrag for TreL


Hei igjen! 

Heldige meg har fått gleden av å leke meg med de nye romantiske arkene til "Ruby Rock It".  Serien heter "Bella! Ja`dore". Arkene har en herlig perlemor-overflate. Vanskelig å få vist det fram på bildene, men jeg lover dere at de er lekre! Arkene jeg har brukt for å lage dette kortet heter "Framework", "Love", "Lace" og "Lovebirds". 
De små søte ordene kommer fra kule "Tim Holtz" rubons som heter "Words". Det er to ark i hver pakke.
 Linda har fått inn Sewbinding-bånd! Yeeeee!! Elsker dette båndet. Kjempekult å farge med for eksempel Distress Ink, og krølle sammen for en litt shabby effekt. Her har jeg krøllet det og brukt det som det er. 
"Primarosene" på denne posen heter "Mini Sachet /Surf paper". Jeg har brukt en "Martha Stewart" punch på kanten av gråpapirposen "Paperbags Kraft". Linda har disse i butikken sin. Kjempebra kvalitet! Jeg kuttet ganske mye av posen for å få den i den størrelsen jeg ville. 
I stede for å sverte kantene på posen børstet jeg på litt gesso. Litt shabby effekt av det synes jeg.




Inni posen har jeg laget en enkel tag ved å legge flere av rammene på "Frameworks"-papiret oppå hverandre.


Ha ei super helg alle sammen!

Kreativ klem fra Cathrine.