fredag 28. juni 2013

Gaveeske Dt- bidrag for Papirdesign.


Hei igjen :-)

Jeg elsker å lage esker! Det er så gøy å lage noe litt anderledes :-)
For å skape formen på boksen bruker jeg gjerne Spellbinderdies som base. Mønsterpapirene til dette prosjektet er fra "Lykke-serien" og heter "På rad og rekke" og "Ungdomstid".

Eska er dekorert med roser og "bling- swirlen". Denne har jeg klippet opp i biter for å få den til å passe på boksen. Det er det som er så genialt med swirlene! Liker ;-)
Stemplet på acetatarket er også fra Papirdesign.

------

Hi everyone!

I just love to make boxes. I'ts fun to make somting different :-)
To create the shape for my boxes i often use Spellbinderdies. The pattern paper for this project is called "På rekke og rad" and "Ungdomstid".

I have decorated the box with different flowers and blingswirls. I often cut them in pices to make the swirls small enough for my projects, and this is what I love about Papirdesigns swirls! 
The stamp is also made by Papirdesign.





Jeg føler meg så priviligert som får kose meg med alle de ulike Papirdesignproduktene. Alle har en fantastisk god kalitet som gjør det morsomt å leke og lage.
Håper dere får inspirasjon her inne i bloggen til å kreere litt i helga :-)

-------

I feel privileged to be able to enjoy all the different products from Papirdesign. The quality makes it fun to play and create :-)
I hope you all find lot's of inspiration in this blog.
Have a nice weekend :-)
-------

Jeg ønsker dere en flott dag.

Love 

Kreatv klem fra Cathrine!

tirsdag 25. juni 2013

Liten gotterieske

Hei!

Har laget denne lille søte gotterieska som man kan skrive en liten hilsen inni. Som den søtmomsen jeg er ville dette vært en perfekt hilsen til meg selv ;-)

Jeg har brukt mønsterark fra Kaiser Craft som heter "These Days /Reunion"
Blomstene er fra  "Charme Rose"-serien til Prima.De har jeg hatt lim på og så dyppet i "Distress Glitter- Rock Candy" Det blir en skikkelig herlig frost/sukkeraktig effekt. Litt shabby rett og slett.
Klistremerkene er fra Tim Holtz og heter"Chit Chat Stickers" De er så utrolig lekre!
Båndet er fra en av båndpakken til Panduro. Ovalen er kuttet ut med Spellbinders.
---------

Hi Everyone!

I made this sweet little candy box. Inside the box you can write a small greeting. I just love sweets so this would be the perfect gift for my self ;-)

I used pattern paper from KaiserCraft called "These days/Reunion". The flowers are from Prima's "Charme Rose" collection. I dipped them in "Distress Glitter- Rock Candy" to get a shabby, frosty look. The stickers are from Tim Holtz's "Chit Chat Stickers". I just love them! The ribbon is from Panduro, and the diecut is from Spellbinders.




Dette er innsiden av eska.
----------
The inside of the box.


Håper dere har blitt inspirert :-)

I hope you got inspired :-)
Love

Klem fra Cathrine!

lørdag 22. juni 2013

Fiskeveske med kort. DT-Bidrag for TreL


Hei!

I dag tenkte jeg å vise dere et mannekort jeg laget her om dagen. Kort til menn synes jeg er vanskelig! Jeg ble utfordret av Linda på TreL til å lage noe av et nytt mønsterark fra Karen Foster. Arket heter "Fishing Gear" 

 Bestemte meg etter hvert for å lage mal på en fiskeveske som jeg kunne putte et lite gratulasjonskort inni. For å pynte litt på veska brukte jeg noen nye klistremerker fra Paper House som heter Gone Fishin'

I stede for å klistre merkene direkte på kortet festet jeg de på vanlig kartong, klippet klistremerkene ut, og brukte de med 3D puter på prosjektet mitt. Synes det ble kult!
Tekststempelene på kortet er fra Kort og Godt og heter "Et ekte mannfolk"
-------

Hi everyone!

Today I'm going to show you a card I made for TreL. I think it's so hard to make card for men! So I got challenged by Linda at TreL :-) She gave me this new pattern paper from Karen Foster called "Fishing Gear".
I desided to make a litle bag that I could put a card into. I used some stickers from Paper House called "Gone Fishin'".
Instead of applying the stickers directly to the project, I glued them on cardboard and cut them out. Then I fastened the stickers with 3D pads. I just love the effect of it.
The text stamp is made by Kort og Godt and is called "Ekte Mannfolk". ("Real men").




Kroken har jeg bøyd til av en metalltråd.

I used a metal tread and bended it into a hock.



Håper dere ble inspirert til å lage kort med et litt barskere tema ;-)
Takk for titten.
-----
I hope you got inspired. Thanks for visiting my blog :-)
Love!

Kreativ klem fra
Cathrine

mandag 17. juni 2013

Bryllupskort

Hei alle sammen :-)

For en stund siden ble jeg bedt om å lage et bryllupskort. Det synes jeg er kjempeartig! Når jeg i tillegg har alle de nydelige mønsterarkene fra "Maja Design" blir det enda artigere :-) Jeg elsker disse papirene! Rett og slett. Til dette kortet har jeg brukt "Vintage Spring Basics - 11th of April" og "Vintage Summer Basics - Anno 1899" 

Blomstene Jeg har pyntet med er fra "Papirdesign" og "Wild Orcids". Bladgrenen er kuttet av en ranke fra "Prima". Det lille fugleburet, også fra "Prima", har jeg varmet opp for så å drysse embossingpulver over. Synes det ble en fin shabby effekt av det. Om dere skal prøve; det er varmt! Jeg brant meg ;-) 

Perleraden har jeg kjøpt på Trel. Dette er den som heter Ivory. Bildet av brudeparet er fra "Papirdesign"




Jeg har skrevet ut navnet til brudeparet på overhead-ark.


Litt detaljer. Har brukt osteklut og tyll.





Stempelet er fra "Kort og Godt". Punchen er fra "Martha Stewart".

Ha en flott kveld :-) Og tusen takk for at dere titter!

Gode kreative tanker fra Cathrine.




lørdag 15. juni 2013

Rammekort. DT-bidrag for Papirdesign


Heisann!

I dag er det min tur å vise dere mitt siste prosjekt. Dette kortet betyr noe spesielt for meg, så derfor er det spesielt å dele det med dere. 

 Dette er bilde av min yngste sønn. Han er selvfølgelig mamma's skatt :-) Kortet er til læreren hans som skal slutte i år, og Martin ville gi henne noe sånn at hun ikke kom til å glemme han. De to har nemlig et helt spesielt forhold.

Til kortet har jeg brukt mønsterarket "Turkis". Synes det har ei aldeles herlig farge :-) Har også brukt hvite og turkise "Roser" i ulike størrelser. Jeg elsker bling! Til turkis er det ekstra lekkert, så her har jeg klippet opp en "Swirl" i mindre biter og brukt disse. Båndet inni kanten på kortet og rundt ramma er hentet fra den "Hvite båndpakken" til Papirdesign.
--------

Hi!

Today I'm going to show you all my last project. This card means a lot to me, so it feels special to share it with you.

The picture is of my youngest son. This card is for his teacher. They have a special connection, and he just want to be sure that she will never forget him. 

For this card I've used the pattern paper called "Turkis" I just love this color :-) I've used white and turquoise "Roses" in different sizes. I took a "swirl" and cut it up in smaller pieces to decorate the card. The ribbons is from Paperdesigns package of "white ribbons".




Her ser dere at kortet kan settes opp som et stafelli. Da får jeg plass til å skrive litt inni, og pynte litt ekstra med stempeltekst, blomster og bling ;-)



Håper dere fikk litt inspirasjon til å sette dere ned i helga å være kreativ :-)
Kos dere!
--------

I hope you became inspired :-)
Have fun!

Love 

Klem fra Cathrine.