onsdag 30. mai 2012

Konfirmantkort. Igjen... :-)

Hei alle sammen!

Først vil jeg takke til dere som tar dere tid til å besøke bloggen min. Det setter jeg umåtelig stor pris på!

Så til dagens innlegg.

Har fått nok et oppdrag i å lage konfirmasjonskort til en gutt. Tenkte det kunne være artig å lage et posekort. Noe litt annet en et "vanlig" kort.

Kortet ble laget med base i en gråpapirpose i størrelse 7"* 4,75" Skar den litt til på toppen for å få den i en litt mere hendig størrelse. Kartongen oppå posen er 7,25"* 5". Da blir det en liten kant rundt som gjør posen mere stødig og resultatet finere, synes jeg da.





Her ser dere litt av den kanten jeg snakket om





Til dette kortet har jeg brukt
  • Gråpapirpose
  • Bazzil kartong
  • Stempeltekster fra Stempelglede
  • Stempel fra Paperbag 
  • Mønsterpapir fra Papirdesign
  • Kantpunch fra Martha Sewart
  • Blomster fra Prima, Nature look og Papirdesign
  • Swirl fra Prima
  • Har klippet ut klokkene fra mønsterpapir fra Papirdesign
  • Har malt bølgepapp med Gesso
  • Sømmene er laget med hvit penn

Det tror jeg skulle være det hele. Ønsker dere en fin dag videre.

Stor klem fra Cathrine!

onsdag 23. mai 2012

Enda et konfirmasjonskort ;-)

Kjære alle sammen!

Har så mange bestillinger på konfirmasjonskort, så det blir endel kort av dette slaget i bloggen min. I allefall de kortene jeg rekker å ta bilde av før de blir gitt bort ;-)

Dette kortet er selvfølgelig til ei jente. Jeg har brukt ark fra Kaiser Craft. Jeg valgte å bruke skalpell for å skjære ut en del av blomsterrankene i arket. Tenkte det kunne bli fint med en ekstra 3 dimensjonal effekt. Har svertet litt rundt kantene på blomsterranken for å få bort de hvite kantene.

Ellers har jeg laget en tag av baksiden på mønsterpapiret, og festet et silkebånd som jeg har farget med Distress ink. Alle kantene på kortet ble svertet. Blomstene er fra Prima, Storyteller og Nature look. Perleswirlene er Prima sine. Det er også blingblomstene, sommerfuglen og knappen. Har brukt et utklippsbilde fra Pion. Er så begeistret for produktene fra Pion! Pion =  
Skar ut litt av blomstermotivet slik at jeg kunne tre en del av utklippsbildet inn mellom den store blomsten og bladene på mønsterarket. Vet ikke om det kommer så godt fram på bildene.










Det var det :-) 

Håper dere alle får en fin kveld. Jeg er så takknemlig for at dere besøker bloggen min :-)

Vi snakkes!

søndag 20. mai 2012

Konfirmasjonskort til jente

Hei igjen!

For mange år siden så jeg et kort i "Ett trykk" som jeg fikk utrolig lyst til å lage. Det var Oddbjørg Ringsby som hadde laget dette og som inspirerte meg. Det jeg likte var måten kortet skulle lukkes sammen. For litt siden kjøpte jeg store kakeservietter, og bestemte meg for å forsøke å lage noe som lignet litt på dette. Elefanthukommelsen ble iverksatt med ymse resultat...

Det ble litt knoting kan man si. Resultatet først ble et kort jeg ikke fikk til å åpne... hihihi! Etter å ha pyntet ferdig kunne jeg altså ikke få opp kortet, så her måtte det litt justering til. Vel, kortet ble ferdig tilslutt. 

Slik ble det





Utstyret til dette kortet er

  • Mønsterark fra Pion
  • Stempeltekst utenpå fra Kort og godt
  • Stempelteksten inne i kortet er fra Stempelglede
  • Swirlen er fra Kaiser Craft
  • Diverse blomster fra Papirdesign og Prima
  • Knapp fra Prima
  • Perler fra Papirdesign
  • Gammel bokside limt på Bazzilkartong med Goosebumps spray
  • Svertet på kantene med distress ink
  • Kakeserviett
  • Blondebånd
  • Gammel tag kledd med mønsterark fra Pion
  • Perlebånd
  • Bilde fra Pion
  • Gasbind
Det var det ;-)

Ha en super dag!

Tusen takk for at du titter innom 

torsdag 10. mai 2012

Et enkelt konfirmasjonskort

Heisann!

Tenkte å vise dere enda et enkelt konfirmasjonskort til en gutt, eller kanskje ei jente? Tenk at jeg har laget et kort helt uten blomster!!!!!

Dette er laget som et brettekort. Lag på lag med kort for å skrive/stemple en hyggelig hilsen i.





Papiret er fra Papirdesign, og stemplet er fra Stempelglede.

Takk for at du besøker meg. 

Ha en strålende og kreativ dag :-)

tirsdag 8. mai 2012

Konfirmasjonskort til gutt

Hei alle sammen!

Skal si dere det går i konfirmasjonskort her gitt ;-)
Her er enda et guttekort. Enkelt og greit.





Her har jeg igjen brukt mønsterpapir fra Papirdesign. Blomstene og pyntegreinen er fra Prima. Har brukt litt distress stickles på blomstene. Bokstavene er Papirdesign sine. Swirlen er Prima. Har brukt scrappers flos rundt bildet og festet med stifter. Taggen er fra en bukse. Stemplet er fra Kort og godt. 

Ha en fin dag alle sammen :-)

Klem!

Gaveeskekort

Hei hei!

Den elste sønnen min har en kjæreste som har hatt bursdag. Jeg fikk spørsmål fra han om jeg kunne lage ei gaveeske til denne søte jenta hans :-) Det endte opp med et bokkort med ei eske inni. 

Oppskrifta på bokkortet finner du på nettet. Det er flere tutorialer på den. Bare søk på bokkort :-)

Jeg laget i tillegg ei lita eske inni bokkortet. Helt enkelt, med utgangspunkt i kartong på 4"*4"

Jeg lagde den relativt enkelt. Hadde litt tidsnød ;-) Når jeg tok bildene glemte jeg selvsagt å vise den andre enden av boka, der det ser ut som om det er ark inni, men men... Boka endte i alle fall opp slik.





Her kan dere så vidt skimte "arksidene" under blondebåndet.



Jeg har brukt ark fra Papirdesign og blomster, Primablomster og perle, swirl fra Marianne design, sommerfugl fra Karen Marie Klipp, perlegren fra Storyteller og Distress stickles på swirlen. Ellers har jeg brukt en kakeserviett, gasbind og litt blonder. For å lukke boka brukte jeg et enkelt silkebånd. Stempelteksten er jeg ikke sikker på.. Bildet er fra Pion <3

Takk for at dere titter <3


mandag 7. mai 2012

Konfirmasjonskort til jente

Hei igjen!

I dag skal dere få se et konfirmasjonskort jeg har laget på bestilling. Det er som dere, ser til ei jente.

Det går litt i konfirmasjonskort for tiden ;-) 






Her har jeg brukt et av mine favorittmønster ark fra Pion. De har så indelige vakre papirer! Bildet er også fra Pion. Har klippet det ut med Spellbindersdies.
Har pyntet med blomster fra Prima, Kort og godt og Papirdesign. Sommerfuglene er fra Prima. De er supersøte og er i utgangspunktet helt hvite, men når du sprayer de med f.eks Glimmermist kommer mønsteret fram. Knappen er også Prima. Perlene er Papirdesign. Stemplet er fra Kort og godt.

Takk for titten!

Klem til dere :-)

søndag 6. mai 2012

Konfirmasjonskort til gutter

Hei!

Nå er vi snart inne i den store "konfirmasjonstiden". Regner med at det er mange der ute som driver på å forbereder den store dagen for sine unge håpefulle. For noen år siden var vår familie akkurat der, med planlegging av farger, dekorasjoner, mat, bordkort, fotografering, gaver, innbydelser, kaker, blomster, sanger, taler, gjesteliste og så videre og så videre... Litt stress og styr, men stor stas, og veldig morro når dagen endelig kom.
 Nå kan jeg lene meg godt tilbake for en stund, og kun kose meg med å lage telegrammer til de staute ungdommene som skal konfirmeres. Guttekort har alltid vært et lite slit for meg, men finner glede i å kunne utfordre meg selv litt. Bevege meg litt utenfor min egen komfortsone. Herlig! Så sånn ble et par av årets konfirmasjonskort seende ut ;-)




Her har jeg brukt papir fra Papirdesign, og diverse pynt fra Prima. Har også brukt en gammel Tag fra et buksekjøp for leeeeenge siden. Antagelig fra ei bukse til en av guttene i huset :-) Tror bildet av mannen er fra Pion. Stempelteksten er fra Stempelglede.




Har brukt ark fra Papirdesign og pyntet med Prima. Malte litt med gesso bak bildemontasjen og på bølgepappen. Noen av stjernene fra mønsterarket har jeg klippet ut og hatt på limpute for å få litt dybde på kortet. Det vises kanskje ikke så godt, men jeg har lagt på litt Distress stikles på disse stjernene. Stemplet er fra Paperbag. Er veldig glad i det :-)

God helg og stor klem fra meg.

Tusen takk til dere som tar dere tid til å besøke bloggen min <3